Dragi naši,

Dobro nam došli u Family Park – mjesto uživanja za velike i male!
Pripremili smo za svakoga ponešto – od beba, preko klinaca i klinceza, teenovaca, pa sve do (ne)ozbiljnih odraslih.
Bilo da ste raspoloženi za aktivnosti i razne avanture sa svojom djecom ili Vam je pak potrebno malo opuštanja uz finu kavu ili slastan obrok, dok djeca uživaju u čarobnom svijetu igre, tu smo za Vas!

Jedinstven doživljaj za cijelu obitelj na jednom mjestu – najveća dječja igraonica u Hrvatskoj na preko 5000m2, lude i nezaboravne proslave rođendana, aparati za zabavu djece i odraslih, opuštanje u našem kafiću ili pak ugodna atmosfera uz ukusan obrok u našem restoranu.

 

Radno vrijeme
PON – PET od 14:00 do 21:00

SUB – NED od 10:00 do 21:00

 

Dođite i otkrijte što smo sve pripremili za Vas!

VELIKA IGRAONICA

ZA DJECU OD 4 DO 12 GODINA

Dok se Vi opuštate u kafiću ili restoranu, ili pak kupujete, Vaša djeca mogu uživati u zabavnom, poučnom i kreativnom prostoru osmišljenom samo za njih!

I sve to uz animaciju i nadzor naših stručnih djelatnika, koji će se potruditi da im vrijeme kod nas ostane u nezaboravnom sjećanju.

DETALJNIJE

MALA IGRAONICA

ZA DJECU OD 0 DO 5 GODINE

Mala igraonica u kojoj se Vaši najmlađi mogu igrati uz pratnju odraslih, unapređivati svoje motoričke i društvene vještine na raznovrsnim penjalicama, toboganu, tunelu, bazenu s lopticama, itd.

DETALJNIJE

ROĐENDAONICE

Tri maštovito uređene rođendaonice čekaju samo da rezervirate termin i pružite svom djetetu nezaboravno iskustvo na njemu najvažniji dan u godini.

Novo u ponudi je i rođendaonica opremljena playstationima, te mogućnost održavanja rođendana sa do 50 uzvanika u našoj novouređenoj velikoj rođendaonici.

DETALJNIJE

RESTORAN I CAFFE BAR

U našem kafiću možete uživati u najfinijoj Kimbo kavi, novoj na našem tržištu, ili pak piću po izboru. Djeci smo uz standardnu ponudu pripremili i posebne, vrlo ukusne i zdrave napitke (bez GMO-a, bez glutena, bez umjetnih boja).

Restoran Vam nudi svakodnevnu ponudu finih i zdravih obroka, po vrlo pristupačnim cijenama. Naglasak stavljamo na uvijek svježe pripremljenu domaću hranu, spremljenu od lokalnih namirnica naših dobavljača s raznih OPG-ova.